Aarhus bridgeklub samarbejder med FOF Århus om undervisningsforløb.

Tilmelding sker igennem FOF Århus’ hjemmeside (tryk her), eller på telefon nummer 86122955.

Vi udbyder i denne sæson følgende 4 hold (se beskrivelse af kursusindhold længere nede på siden):

• Bridge 1 begynder (se beskrivelse nedenfor) om efteråret – 12 gange
    • Mandage kl. 13.30-16.15, kr. 1.195,-
      kursusstart 14/9-20, underviser: Lars Peter Damgaard
    • Torsdage kl. 19.00-21.45, kr. 1.395,-
      kursusstart 17/9-20, underviser: Thomas Mathiasen
  • Bridge 2 fortsættelse (se beskrivelse nedenfor) om foråret – 12 gange
    • Mandage kl. 13.30-16.15, kr. 1.195,-
      kursusstart 1/3-21, underviser: Lars Peter Damgaard’
    • Torsdage kl. 19.00-21.45, kr. 1.395,-
      kursusstart 4/3-21, underviser: Thomas Mathiasen

Kursusgebyret dækker undervisning, undervisningsmaterialer og medlemskab af Danmarks Bridgeforbund.  Vores undervisere er erfarne bridgespillere fra en af Danmarks fremtrædende bridgeklubber.

Bridge 1 begynder:
Intensivt begynderkursus. Der undervises i de basale meldesystemer og grundlaget for god spilføring og godt modspil. Målet er at gøre deltageren så fortrolig med bridge, at denne efter endt kursus kan fortsætte i klubben og desuden at give forståelse for glæden ved fortsat dygtiggørelse og udvikling. Ca. 2/3 af tiden anvendes til indøvelse i praksis ved spil.
Der undervises efter undervisningsmaterialet: Nordisk Bridge – Pakke 1.

Bridge 2 fortsættelse:
Bridge 2 tager over, hvor begynderkurset Bridge 1 slutter. Der undervises i grundlaget for god spilføring og godt modspil. Målet er, at deltageren bliver så fortrolig med bridge, at denne efter endt kursus kan spille i en bridgeklub og finder glæden ved fortsat dygtiggørelse og udvikling. Ca. 2/3 af tiden anvendes til indøvelse i praksis ved spil.
Der undervises efter undervisningsmaterialet: Nordisk Bridge – Pakke 2.

Yderligere info:
Yderligere spørgsmål angående undervisningen i Aarhus Bridgeklub kan rettes til undervisningsansvarlig Lars Peter Damgaard på telefon 27139440.