Online bridge mandag eftermiddag

Dato/klokkeslæt
03/05 : 13:00 - 17:00

Nedenstående er der links til RealBridge. Tilmelding er hverken nødvendig eller mulig. Turneringen er gratis for klubbens medlemmer evt. med en “udenbys” makker. Makkerpar der ikke er medlemmer af Aabk, kan med fordel melde sig ind i klubben eller indbetale 25 kr. pr. spiller pr. turnering på MobilePay 48413.

Tryk på linket. Log ind med dit eget navn og udfyld helst ID med dit DBF-nr, så der ikke opstår forvirring med spillere med samme navn. Ved parturnering skal du sætte dig ved et bord, hvor der er 2 tomme stole overfor hinanden. Din makker skal herefter sætte sig overfor. Rummet åbnes ca. 30 min før kampstart. Ved “Åbent hus” kan man sætte sig uden makker, så vil TL hjælpe med at finde en makker.

Ved tekniske problemer: Se Klubbens generelle vejledning om brug af RealBridge

TU-leder: Lars Peter Damgaard