Online bridge onsdag

Dato/klokkeslæt
05/01 : 19:00 - 23:00

Nedenstående er der links til RealBridge. Tilmelding er hverken nødvendig eller mulig. Vi spiller onsdage ca. 27 spil som Monrad, hvor man hele tiden møder par med ca. samme score som en selv. Turneringen er gratis for klubbens medlemmer evt. med en “udenbys” makker. Makkerpar der ikke er medlemmer af Aabk, kan med fordel melde sig ind i klubben eller indbetale 25 kr. pr. spiller pr. turnering på MobilePay 48413.

Tryk på linket. Log ind med dit eget navn og udfyld ID med dit DBF-nr, så der ikke opstår forvirring med spillere med samme navn. Ved parturnering skal du sætte dig ved et bord, hvor der er 2 tomme stole overfor hinanden. Din makker skal herefter sætte sig overfor. Rummet åbnes ca. 30 min før kampstart.

Ved tekniske problemer: Se Klubbens generelle vejledning om brug af RealBridge

TU-leder: Peter C. Nielsen 30 45 19 48

Åbent hus onsdag 05/01/22 (A-række)

Åbent hus onsdag 05/01/22 (B-række)